Обрати сторінку

Наші експертки провели тренінг для тренерів “Ефективне управління професійним розвитком працівника” для команди Координаційного центру з надання правничої допомоги.

Протягом 9-12 липня у правовому клубі PRAVOKATOR.Київ відбувся чотириденний тренінг для тренерів “Ефективне управління професійним розвитком працівника”. Захід був спрямований на формування розуміння компетентнісного підходу до професійного розвитку працівників, а також розвиток тренерських умінь у керівного складу системи безоплатної правничої допомоги.

“Координаційний центр з надання правничої допомоги останній рік працює над побудовою нової системи професійного розвитку працівників системи БПД, орієнтованої на компетентнісний підхід. Завдяки співпраці з Міжнародним центром розвитку і лідерства МЦРЛ Україна, експерти якого вже більше 15 років практикують впровадження компетентнісного підходу в організаціях, у нас є можливість перейняти якісний досвід в побудові та вдосконаленні власної системи” – зауважила Ярослава Цуканова, керівниця управління навчання та розвитку людських ресурсів Координаційного центру з надання правничої допомоги.

Тренінг проводили Оксана Михайловська, операційна директорка МГО “МЦРЛ”, експертка з питань навчання дорослих та компетентнісного підходу та Вікторія Миколаєнко, тренінг-директорка МГО “МЦРЛ”, експертка з розвитку працівників, системи навчання та організації навчання МГО “Міжнародний центр розвитку і лідерства”. У тренінгу взяли участь 15 фахівців та фахівчинь системи надання безоплатної правничої допомоги.

“Для нас велика радість – поділитися методологією системи навчання, орієнтованою на компетентісний підхід. Я впевнена, що учасники навчання, повернувшись на свої робочі місця, зможуть покращити роботу членів своїх команд, створити для них навчальне середовище, оптимізувати роботу працівників задля змін для яких ми працюємо, – якісних послуг клієнтам та змін в їхньому житті на краще.” – наголосила Оксана Михайловська.

Більше деталей про тренінг читайте на офіційному сайті Правового клубу PRAVOKATOR: https://bit.ly/4f7diFK